Pastasås på en spik

300 g lövbiff, strimlad
1 liten gul lök
1/2 purjo, den vita delen
chili efter behag
2 dl creme fraiche paprika/chili
1 dl grädde
1 röd paprika, grovt tärnad
papardelle för två
parmesan

Fräs löken så att den blir genomskinlig i lite smör, tillsätt chilin och kör nån minut till. Vänd ner köttet och slå på creme fraiche och grädde. Låt puttra. Smaka av med salt och peppar. Koka upp pastan enligt anvisningarna och när någon minut återstår av pastakoket har du i paprikan i såsen. Ett visst tuggmotstånd tillför en behaglig spänst men var och en gör som den vill. Blanda såsen med din nykokta pasta och hyvla över parmesan, toppa med lite persilja et voilá!

För övrigt har jag inte alltid varit mindre pretentiös så jag tipsar om en blogg som handlar om allt och inget , Being Frank. Den har inte uppdaterats på länge och kommer inte att uppdateras heller än möjligen här. Om jag blir bitter igen, eller något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *