Hej Schweiz

Morgonflyget till Geneve, tåg till Lausanne. En natts god sömn för vidare färd mot Orbe, tillbaka till Geneve. Connection till Zürich och kvällsflyget hem. Tänker ost och choklad men hoppas på större kulinariska överraskningar än så. Ses på fredag!

2 svar på ”Hej Schweiz”

  1. Det var i Schweiz jag första gången upplevde citronsorbet som badade i vodka… Precis så enkelt åstadkommet som det låter. En gjuten dessert efter ostfondue, enligt de invandrare jag då besökte.
    Detta hände sig 1976, need I say more?

    1. Badande citronsorbet låter som 1976. Det har runnit en del vatten under broarna sen dess men mötet med färsk slanggurka i en omelett med gruyere kändes inte alls riktigt up to date, så att säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *