Allt är inte guld som glimmar

Det är med sorg i sinnet som jag, bittert, konstaterar att en stekpanna från Tefals Jamie Oliverserie inte klarar mer än knappa fyra säsonger. Den har varit en tjänare och med sina 32 cm i diameter har man kunnat bryna rejäla filéer utan att behöva kröka rygg, så att säga. Men nu är det slut. Finito, kaputt. Trotjänare i gjutjärn från Skultuna och Ronnebybruk från mormors tid kan man emellertid alltid förlita sig på. En gjutjärnspanna med samma diameter hade å andra sidan krävt att jag ökat min muskelmassa i överkroppen markant. Nåväl. Jag reder mig. (Och här var det upplagt för ett göteborgsskämt men det tänker jag låta passera.)

Ett svar på ”Allt är inte guld som glimmar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *